Akademia 23

Edukimi A - Zh

Kurset tona

Elitë
Program ORIENTIMI & ZHVILLIMI në KARRIERË vetëm për elitarët!

At vero eos et accusamus et iusto odio dignis simos ducimus qui blanditiis praese ntium volup tatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate viva.

Programi ELITË

A e dini që vetëm 3%  të njerëzve kanë objektiva të qarta të shkruara?!

A e dini që mundësia e tyre për t’i realizuar objektivat është 5 – 10 herë më e lartë se atyre që nuk i kanë përcaktuar e shkruar?

A e dini që 97% e njerëzve punojnë për 3% të njerëzve që i kanë përcaktuar objektivat e tyre?!

PROGRAMI ELITË  për herë të parë në shqip. Program i dizajnuar nga profesionist dhe ekspert të orientimit dhe zhvillimit në karrierë!

Akademia 23

Ekipi jonë

Njihuni me disa nga mësimdhënësit e Akademia 23!

Design Graphic
Xheneta Jetishi
Eksperte e dizajnit grafik me përvojë ndërkombëtare!
Matematikë
Edon Ajvazi
Eksperte e fushës së Matematikës
Karrierolog
Gentian Jetishi
Ekspert për Zhvillim në Karrierë dhe mësimdhënës i gjuhës angleze
Arkitektë
Gojart Grainca
Arkitektë me përvojë në gjitha llojet e ndërtimeve!