A- Zh rreth Orientimit dhe Zhvillimit në Karrierë

WordPress/ Social Media/ Canva

€49.00
2 days Beginner
Trajnoni për 2 ditë  njeriun tuaj për ta bërë prezent në Botën Virtuale biznesin tuaj, aplikoni këtu https://forms.gle/bqmy7UsXBL89Svze8 Nëse një biznes nuk ka prezencë në...
Read More

Program i dizajnuar nga profesionist dhe ekspert të orientimit dhe zhvillimit në karrierë!

Asnjë softuer e platformë online nuk mund të përcaktoj plagjiaturën. Studiuesit dhe shkruesit akademik mund të shmangin plagjiaturën vetëm nga edukimi dhe ‘stërvitja’ e shpeshtë e shkrimit akademik, të cilat shkrime duhet të  përpiqen …

Orientimi dhe zhvillimi në karrierë duhet të konsiderohet e interesit kombëtar. E gabuar gati se tradhti  kombëtare që …

Deri kah mosha 50 vjeçe njeriu mesatarisht ka ndërruar së paku 12 punë të ndryshme derisa është ‘përshtatur’ …

Qasja jonë

Orientimi dhe zhvillimi në karrierë duhet të kaloj nëpër këto faza:

Gentian Jetishi është studiues dhe ekspert karriere  nga Ferizaj.

Ka mbaruar Fakultetin Filologjik – gjuhë dhe letërsi angleze, Fakultetin Teologjik dhe ka bërë master në Menaxhment!

Ka punuar në disa organizata dhe institucione  që prej vitit 2007, si mësimdhënës, ligjërues dhe trajner. 

Është autor i librit të parë në shqip për ‘Orientim dhe Zhvillim në Karrierë’  – ‘Orientimi në Karrierë’. Më herë ka botuar dhe libërthin ‘Objektivi im në jetë’. 

© Gjitha drejtat e rezervuara